Linnéa

Alla inlägg den 4 april 2011

Av Linnéa Vrede - 4 april 2011 11:38

Nu får ni vara beredd på ett långt inlägg. Tänkte försöka få ner allt om dopet och sen vad vi gjort den senaste veckan och så.


25 mars: Luddes dopdag. Hade ställt i ordning allt som gick ställa i ordning dagen innan så när vi kom dit var det bara att mata lilleman, byte blöja och sen försöka få på dopklänningen. Dopklänningen som Luddes fammas famma har gjort.

Ludde skötte sig jättebra men tyckte nog det blev lite väl långtråkigt på slutet att bara stå där rakt upp och ner och då sa han minsann ifrån. Och när prästen skulle hälla vattnet över huvudet så tog han tag i vattenskålen och ville minsann inte släppa den. Hehe. Busunge. Tårtan som min syster gjort var superfin. Och smörgåstårtan som svärmor gjorde var lika god som alltid. Skulle faktiskt kunna leva på den så god är den.

Jag är så otroligt glad att så många kunde komma och dela denna dag med våran son. Det kommer vara riktigt roligt att berätta om den i framtiden. Synd bara att man inte riktigt hinner prata med alla. Men man kan inte alltid räcka till :)

(Doppresenter kommer i ett eget inlägg).


26 mars: Vi bestämde oss för att göra om här hemma. Stor rensning och massa åkte ut på blocket. Ludde fick sitt alldeles egna rum. Och verkar trivas jättebra där inne. Nu har han en alldeles egen bokhylla (det var skötbord innan men går att ändra om så det blir bokhylla, supersmart!!), en egen byrå, säng, ett litet bord med cd-spelare och så sin stol han fick i doppresent. (Bilder kommer på denna). Och så är gipsmagen där och alla böcker och allt därtill. Det är mycket fix kvar som gardinbyte, mattbyte, kanske en liten ommålning och så vidare. Men tillsvidare är det helt underbart att han får ha ett eget lite krypin med jättestor golvyta att leka om på. Han kryper ju inte, men tar sig framåt ändå så det är skoj med lite yta :)


28-31 mars: Besök av gammelmomman, besök av Lucas&mamman, promenader med fina vänner, babysim, sopplunch på kyrkan, lite mer promenader.


1-3 april: En helg i Åkersjön med Luddes kompis Lucas samt hans mamma, pappa och morfar. Första skoterturen, första tanden började jävlades på riktigt och tar nog snart och spricker fram, slog sömnrekord på dagen plus matrekord (alltså hur långt det går mellan måltiderna). Vi har grillat kolbulle, ätit wok som var gjord ute på öppen spis. Vi har bastat, gått lång promenad, pimplat (både fiskar och annat). Vi har busat, tagit det lugnt, njutit av vårvädret, spelat sällskapspel, skrattat tills man nästan kiknat, kollat in Polaris 2012:or. Ja, vi har haft en superbra helg helt enkelt. Tack alla som var inblandade.


Idag, 4 april:  Varit ute på en promenad, trots att klockan inte ens slagit 10. Suttit på grannens altan och solat lite, njutit av det underbara vårvädret. Sovit en stund (ja, Ludde alltså), påbörjat en städning som inte kommit längre än att en maskin med tvätt snart är klar.

Dagens planer är väl ungefär att packa upp väskorna, försöka ta oss ut en sväng till, vädret vill faktiskt inte att vi ska städa idag. ;)

Det är alltså mycket hushålls göra idag. Får se hur långt vi kommer med det, annars är det väl bara att fortsätta imorgon.


Kommer som sagt ett inlägg med doppresenterna också. Men när det kommer vågar jag inte säga. Har som sagt lite att sysslaa med här hemma :)



Presentation


Studerar till undersköterska men är just nu mammaledig fram till Okt -11 ungefär.

Bor tillsammans med min sambo Micke och våran son Ludwig utanför Östersund. Skriver om lillemans utveckling och om livet i allmänhet.

Lill-prinsen.

♥ 4230 gram & 54 cm ♥
♥ 02.07 ♥ 101006 ♥

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bloglovin

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

. . .

.


Ovido - Quiz & Flashcards