Linnéa

Alla inlägg under maj 2011

Av Linnéa Vrede - 18 maj 2011 10:19

Inte nog med att jag måste stå ut med denna jävla hosta nu har jag fått jättestora blåsor/munsår. Inte bara ett, inte bara två, utan TRE! Behöver jag ens nämna att jag har svårt att dricka/äta. Jag stänger nu in mig tills dessa är borta. Igår när hjärtat kom hem från jobbet så tog jag mig i kragen oh gick ut och fixa planteringen. Morötter, rädisor, dill och persilja. Persiljan är dock inte nere i jorden än då fröna skulle ligga i vatten två-tre dagar. Jag ska få en planta med gräslök också som ska ner så nu minsann ska det blir grejer här :)

Av Linnéa Vrede - 17 maj 2011 19:15

Då var vi sjuk igen. Eller nu har vi varit det ett tag. Ludde börjar bli bättre men jag håller mig på samma. Snorar och hostar sönder revbenen. Är det något jag börjar bli less på nu så är det dessa sjukdomar. Sist var ju i påskas. Denna gång blev Ludde sjuk i och med att den andra tanden tittade upp.


Nu går det fort framåt när Ludde kryper. När vi är uppe på hans rum tar det ute alls många sekunder innan han är inne på vårat rum och tvärtom. Och han fortsätter att stå på knä. Nu står han också utan stöd på knä vilket jag känner är livsfarligt men de få gånger han ramlat så har han tagit emot sig. Alltså hallå. Stanna tiden! Ungen går ju snart om han fortsätter så här. Han fullkommligt älskar när man håller i hans händer så han kan gå så jag kan tänka mig vad glad han kommer att bli den dagen han kan gå själv :) Och så verkar det inte bli nån rädd unge med tanke på hur mycket han utmanar när han ställer sig på knä. Det roligaste han vet är att stå på knä och köra vagnen fram och tillbaka.  Jag får väl se det positivt, han tränar ju balansen rätt mycket när han gör så :D


Idag har vi haft besök av min mormor. Alltid lika trevligt och mysigt.


Nu ska jag fortsätta nattningen. Går så där ska jag tala om! :P

Av Linnéa Vrede - 14 maj 2011 10:11

Regn idag igen. Jag hade hoppats på uppehåll. Ska ställa ut mina pallkragar och plantera lite. Riktigt vad har jag inte bestämt. Morötter är en sak iallafall. Men det öser verkligen ner så jag känner mig inte jätte sugen att greja på med det idag. Skulle ha varit i väg och köpt lite jord och titta på nå frön så jag har det hemma om det skulle råks på att bli fint väder imorgon eller till veckan. Vad gör jag annars idag då? Har gjort i ordning frukost på sängen till hjärtat, busat med världens sötaste son, gått upp med allt som ska ut på vinden och sen gått ut med det dit. Slängt i en maskin med tvätt så nu är de lite vikning av tvätt först innan jag kan hänga upp mer. Och så ska jag ren bädda i sängen. Kanske torka golven om jag orkar. Dammsuger ju typ tre gånger om dagen eftersom Lillemannen hittar ta me fasen vartenda lite grus korn. Så då kan det vara på tiden att torka lite också. Det var allt för idag.

Av Linnéa Vrede - 13 maj 2011 20:45

Jag blir förvånad varje dag hur man kan bli så stolt över ett litet barn. Lillemannen kryper numer riktigt på alla fyra.Det går inte i rally fart men fram tar han sig. Ibland ålar han men han verkar gilla det där krypa det bättre :) Tand nummer två har nu tittat upp också. Och fler på väg. Dock får jag inte titta speciellt mycket i hans mun men försöker kika när han skrattar och så. Han älskar att ställa sig på knä i sin säng. Kan vara för att jag säger åt honom att han inte får och då tok skrattar han. Han gillar nämligen att göra allt som han inte får :P Han är ju så himla härlig. Ett riktigt busfrö. Jag älskar denna människa mer än vad någon kan förstå. Jag älskar hans skratt, varje gång jag busar med honom så kommer världens tok skratt och ibland måste jag sluta busa för han kanppt andas. Jag trodde helt ärligt inte att det skulle kännas så här att vara mamma. Det känns så mycket bättre än vad jag trott. Jag känner mig väldigt säker i min mamma roll och känner att när det är något jag undrar över så har jag många omkring mig som jag kan fråga. Nu ska jag fortsätta att mysa framför tv'n och hoppas på en bra och mysig helg tillsammans med min lilla älskade familj.

Av Linnéa Vrede - 6 maj 2011 17:15

Idag blir älskade prinsen 7 månader. Det har han firat med att äta hemlagad mat. Ni förstår, det gick inte i honom förut. Men idag har han ätit både lunch och middag :) Kyckling, ris och morotspure till lunch och spagetti och köttfärssås gjord på älg till middag. Nam, nam var de :) Så grattis på månadsdagen min fina..

Av Linnéa Vrede - 3 maj 2011 07:01

Jag har tappat stinget med det här att blogga. Så det blir en fortsatt paus till känslan är där igen. :)

Presentation


Studerar till undersköterska men är just nu mammaledig fram till Okt -11 ungefär.

Bor tillsammans med min sambo Micke och våran son Ludwig utanför Östersund. Skriver om lillemans utveckling och om livet i allmänhet.

Lill-prinsen.

♥ 4230 gram & 54 cm ♥
♥ 02.07 ♥ 101006 ♥

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bloglovin

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

. . .

.


Ovido - Quiz & Flashcards