Linnéa

Senaste inläggen

Av Linnéa Vrede - 23 september 2011 07:34

Jag är helt slut efter gårdagens gnällfest, jobbiga läggning, bråkiga natt och på det en alldeles för tidig morgon. Jag behöver lite energi, lite glädje. Bra start på denna fredag, not! Att vara halvt ensamstående (M jobbar mkt nu, åker tidigt, kmr hem sent) är fan inte lätt och dom som är helt själv ska fasen ha en eloge. Hur länge orkar man? Idag är jag verkligen i botten och är rätt bitter på livet. Återkommer när jag mår okej igen.

ANNONS
Av Linnéa Vrede - 22 september 2011 15:18

Det var en himla tur att vi stanna hemma idag. Har inte varit jättelätt att vara mamma idag, har inte alls räckt till. Lillemans humör har varit som en berg och dal bana och han har inte velat sova. Nu sover han, äntligen, och jag pustar ut en stund. Har inte hunnit med något av det jag tänkt då all focus har legat på min älskade. Vid en skrattfest så fick jag kika lite extra i munnen och även känna och där har två till tänder kommit. Båda uppe. Den ena breve dom två han redan hade och en kindtand långt in. Breve tänderna nere är det lite vitt så dom spricker nog upp snart också. Det förklarar varför hans humör har varit lite knasigt ett tag plus att magen har varit helkonstig. Hoppas på en gladare älskling när han vaknar för då ska jag försöka mig på att laga mat, lasagne blir det idag. Mina karlar älskar lasagne.

ANNONS
Av Linnéa Vrede - 22 september 2011 06:38

Ja, en sådan hade vi igår. Först hälsade vi på ute på min skola. Ludde charmade alla, såklart. Sen tog vi och promenera bort på pappa/moffas jobb. Blir inte att man ses så ofta så man får passa på när man är i svängarna. Sist men inte minst hälsade vi på pappan. En trött pappa. Dom har rätt mycket att göra så på jobbet så han hinner knappt träffa Guldklimpen. Så vi gör studiebesök på hans jobb nu lite titt som tätt :) Idag har vi hemma-mys-dag. Jag har en hosta som vägrar försvinna och det gör så förbaskade ont så fort jag hostar :/ Nu ska vi ta och tända upp en brasa och sen blir det frukost och mys.

Av Linnéa Vrede - 19 september 2011 15:37

Imorse klockan tio blev jag moster för tredje gången! Min storasyster har två söner och nu har min lillasyster fått en liten tjej som ska heta Thea. Detta förklarar mitt strålande humör imorse, kroppen kände säkert på sig att det var dags! :) Så otroligt söt och allt hade gått bra. Så väntar jag bara på att få se fler bilder på underverket. Är trist att dom bor över tjugo bil bort.

Av Linnéa Vrede - 19 september 2011 07:21

Är på strålande humör idag. Fråga mig inte varför. Jag har inte fått sovit hela natten, jag var tvungen att kliva upp tidigt som vanligt och har inte allt för mycket som lockar i kylen. Och ändå är humöret på topp, jag gillar't. Martin&Oliwer kommer på besök här på morgon kvisten så det ska bli himlans trevligt att dricka lite kaffe och snacka strunt och självklart att få se gokillarna leka. Mina små favvokillar! <3 Nu mat i magen och sen bus med lilleman.

Av Linnéa Vrede - 18 september 2011 14:25

Linnéa

Populäritet idag: Ökar
Placering på namntoppen 2010: 4
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 67376
Antal bärare i Jämtland: 1966
Antal i Östersund: 920
Antal män med namnet i Sverige: 0
Namnsdag : 13 Maj
 
Linnea Borealis är en blomma! Linnea eller Linnéa är ett kvinnonamn som kommer från Carl von Linnés släktnamn och är namnet på en växt uppkallad efter honom. Linnés släktnamn kommer i sin tur från en gammal lind som stod vid hans fädernegård. Namnet Linnea betyder också underbar. Namnet har stigit stadigt i popularitet sedan 1970-talet. År 2002 och 2003 låg Linnea på 5:e plats på topplistan. År 2003 fick 3 526 flickor namnet, varav 873 fick det som tilltalsnamn. Den 31 december 2005 fanns det totalt 62 087 personer i Sverige med namnet Linnea varav 10 228 hade det som tilltalsnamn. År 2006 fick 854 flickor namnet Linnéa vilket gjorde det till det 6:e populäraste namnet. På 90-talet och början på 2000-talet stavades namnet som mest förekommande Linnéa, nu är det Linnea som gäller.

Av Linnéa Vrede - 18 september 2011 10:33

Veckan som kommer ska nog gå lite i pysslandes tecken. En vän och hennes syster gjorde en julklapp till deras föräldrar för några veckor sedan på Öppna och jag tänker ärligt ta deras idé till julklappar till några av våra kära också. Så enkelt, fint och ett användbart minne.

Kan tyvärr inte skriva vad det är då några av de kära tjuvläser lite här ;)

HannaB, du vet nog vad jag pratar om :)


Sedan ska det slås in ett fint paket till en liten kille som fyller 1 år, väldigt snart. Det är inte min lilla kille jag ska slå in till. Men för att jag ska kunna göra det så väntas ett paket på posten här i veckan. (hoppas presenten hinner komma bara!!)

Så inköp att presentpapper som kan locka en liten kille att riva i måste ju självklart köpas. Och så ska det hinnas handlas hem lite mat, träffa vänner och ta hand om hemmet. Och kanske, kanske få in en lektion på skolan.


Ja, ni hör ju. Fullt upp! :)

Av Linnéa Vrede - 18 september 2011 08:30

Veckan sista dag och på den dagen viker jag tvätt, tvättar en ny maskin som så småningom ska hängas, eldar för att få lite värme och varmvatten så jag kan diska, och så små plockar jag lite (leksaker överallt av någon anledning).

Och så busar jag, en massa, massa. Vilddjuret tycker att man inte ska vila fören det är naptime ;)

Presentation


Studerar till undersköterska men är just nu mammaledig fram till Okt -11 ungefär.

Bor tillsammans med min sambo Micke och våran son Ludwig utanför Östersund. Skriver om lillemans utveckling och om livet i allmänhet.

Lill-prinsen.

♥ 4230 gram & 54 cm ♥
♥ 02.07 ♥ 101006 ♥

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011
>>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bloglovin

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

. . .

.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se