Linnéa

Alla inlägg under december 2010

Av Linnéa Vrede - 10 december 2010 10:00

Nu är dagen jag gruvat mig för här :( Jag vill verkligen inte. Trots att jag vet att det är för min egen skull. Det är alltså efterkontrollen jag pratar om. Den lär ju vara över på ett kick men ändå. Nu ska jag fortsätta mysa med min lilla nakenfis. Han ligger och pratar för fulla muggar och kommer med riktiga glädjetjut då och då. Hej så länge.



Update 15:15.

Gick ju jättebra det där. Var ju ingenting att oroa sig för egentligen.

Fast det är ju lätt att säga nu efteråt ;) Haha.


Av Linnéa Vrede - 9 december 2010 16:35

Jag måste bara köra denna idag!


När vi gick i högstadiet så var savann-byxor väldigt populärt. Dom fanns i alla de konstiga färger och jag tror nästan varenda tjej hade dessa. (Jag hade minst tre par.) En tjej som gick i min paralellklass hade ett par ljusblåa som användes flitit. Till det pinsamma. Fröken röd kom och hälsade på en dag. Att ha tajta ljusblåa byxor var ingen hit för henne då kan jag tala om. Dessutom så hann hon väl gå runt ett tag innan någon sa något eller att hon själv märkte det så hela skolan hann nog se detta.


Ett pinsamt ögonblick, dock inte för min del.

Av Linnéa Vrede - 9 december 2010 16:24

Det är svårt att välja bland alla fina, roliga och underbara minnen jag har. Men ett som ligger mig varmt om hjärtat är när jag fick se Crash Diet spela på Olearys, trots att jag inte hade åldern inne.

Bästa farbror hjälpte mig in (och stod som en hök brevid mig under hela spelningen, smakade på mitt vatten som Martin hämtade så det inte var sprit m.m)

Jag skrattar fortfarande åt mig själv hur jag var på den tiden.

TACK OCH LOV att jag inte är så idag! =)

Hur kunde jag ens vara så dum och tro att farbror skulle tro på att jag inte hade druckit när jag sluddrade för en hel arme? :P


Minns du kvällen Martin? =)

Av Linnéa Vrede - 8 december 2010 16:08

Igår gjorde jag äntligen lillemans pepparkakshjärta som skulle få hänga i köksfönstret. Gjorde ett förut men tog fel spritsmunstycke så det fick bara plats tre bokstäver då. Tog fel även denna gång men fick iallafall plats att skriva Ludde.


Idag har vi haft besök också. Åå vad jag älskar dessa besök. Dagarna blir inte så långa då :).

Nu sitter lillskiten i bilstolen, tänkte att han kanske skulle somna där. Han har bara sovit en timme sen halv nio. Har alltså en ganska så trött kille här hemma nu. Han brukar ju oftas somna i stolen innan vi ens har kommit till hallen men inte idag inte. Men så länge han inte skriker och är missnöjd så är det ju lugnt. Han ligger och kikar och småpratar (Och gäspar STORT...)


Jag håller just nu på med maten. Är superhungrig. Köttgryta och ris fick det bli idag.

Sen ska jag ta tag i lite bakning. Funderar på att göra nonstopcookies. Vet att hjärtat är förtjust i dom.


 

Luddis pepparkakshjärta.

Av Linnéa Vrede - 8 december 2010 14:21

Helt ärligt så kommer jag inte ihåg den. Så bra var den minsann ;) Haha!

Av Linnéa Vrede - 7 december 2010 17:47

Han vill inte riktigt som jag vill idag. Vi får besök om ett tag och tanken var att han skulle vara vaken då. Han blev jättetrött vid fyra och det tyckte jag var perfekt. Då kunde ju han sova tills nu och vara en glad och myskille. Det tyckte inte sonen var någon bra ide alls. Han skulle vara med och laga mat han.

Han har verkligen kämpat sig igenom dessa två timmar nu. Det slutade iallafall med en supergrinig och nästan otröstlig liten kille. Men lite snuttande på flaskan så jäklar. Nu sover han. Och besöket dyker upp någon gång efter sex. Aja. Vi får väl hoppas att han bara kör en kort powernap ;).


Annars har vi väl inte gjort så mycket idag. Bara myst på. Har kokat ihop lite knäcksmet. Igår när jag skulle logga in på bloglovin så såg jag att "Linneas skafferi" hade gjort egen daim. Detta ville självklart jag testa.

Men jag måste nog vara sämst på knäck och kola smeter. Har testat gjort både knäck och kola dom senaste två veckorna och dom blir alldeles för kladdiga. Idag fick knäcksmeten koka huuuuuuuuurrrr länge som helst. Och ändå funkade inte "kulprovet". Jag är ingen knäck expert men jag vet iallafall att så där länge som min kokade idag ska den då inte koka! Har ställt in smeten i kylen och den är lik förbannat kladdig trots långkoket.

Låter den stå ett tag till innan jag gör klart. Det ska bara smältas choklad och hällas över nu. Men är ju ingen mening att göra det om smeten bara är kladdig. Då kan man ju inte skära i den och göra bitar.

Aja. Jag löser det nog på något vänster.


Nemen om jag kanske skulle ta och koka mig lite kaffe på maten.

Av Linnéa Vrede - 7 december 2010 17:43

Jag drömmer ofta. Om allt möjligt.

Mer än så behövs inte.

Av Linnéa Vrede - 6 december 2010 14:17

Utmanad av Daniella.


4 TV-program jag ser:
1. Halv åtta hos mig
2. Jon, Kate + Eight
3. CSI
4. Navy CIS
4 saker jag gjort idag:
1. Myst med Lilleman
2. Druckit massa kaffe
3. Suttit vid datorn
4. Kikat på tv
4 saker jag längtar efter:
1. Julafton
2. Få efterkontrollen gjord
3. Sol & Värme
4. En riktigt god middag
4 saker på önskelistan:
1. Vinna lite pengar
2. Köpa vårat drömhus
3. Körkort

4. Ny bil
4 personer jag utmanar:
1. Sofia
2. Hanna
3. Amanda

4. Tina

Presentation


Studerar till undersköterska men är just nu mammaledig fram till Okt -11 ungefär.

Bor tillsammans med min sambo Micke och våran son Ludwig utanför Östersund. Skriver om lillemans utveckling och om livet i allmänhet.

Lill-prinsen.

♥ 4230 gram & 54 cm ♥
♥ 02.07 ♥ 101006 ♥

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bloglovin

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

. . .

.


Ovido - Quiz & Flashcards