Linnéa

Alla inlägg under augusti 2010

Av Linnéa Vrede - 13 augusti 2010 13:07

50

dagar kvar.

Längtar efter dig.

  

Av Linnéa Vrede - 13 augusti 2010 12:51

Vilken helvetes natt. Varför ska det vara så svårt att sova?

Hemska drömmar, skrattretande drömmar, värk här, värk där, jättepigg bebis, tusen tankar om vad som komma skall (inga oro-tankar, utan hur spännande allt ska bli). 

Varit vaken mer inatt än vad jag sovit. Gick och la mig, sov en och en halv timme, klev upp kissa, somna, vaknade igen, somna och vaknade runt kvart över fyra och märkte att M redan klivit upp,gick ner och gosade lite med honom innan jag gjorde ett försök till att sova, låg i dvala fram till halv åtta, sen gav jag upp.

Kan inte påstå att jag är pigg idag.


Enda positiva med att inte ha sovit är väl att jag måste försöka hålla mig vaken. Hittils har jag;

* Städat tros&bh lådan. Insåg att jag har 3 bh'ar jag kan ha just nu, och typ 30 som är alldeles för små.

* Städat strumplådan. Fanns massa strumpor som inte hade någon kompis, men nu har jag rättat till det. =)

* Lagt fram kläder till både mig och M, till Anders&Camillas bröllop som äger rum imorgon. Bröllop 3/3 denna sommar! =)

* Fixat i ordning en låda där jag kan ha böcker, papper och sånt som hör skolan till. Kan vara bra att ha ordning på allt sen då jag har gått på mammaledighet. Så slipper jag springa omkring som en tok när jag väl ska ha något.

* Diskat undan lite. Dock väldigt LITE. Ryggen ville inte vara med.

* Skrivit en inköpslista (bebis)


Hunnit med ganska mycket tycker jag. Funderar på att städa min garderob så det är gjort också (allt för att slippa städa resten av huset, haha).

Men först och främst ska jag stryka M's skjorta(or), han har inte bestämt vilken han ska ha än.

Av Linnéa Vrede - 12 augusti 2010 13:08

Inte speciellt glad på mig själv idag. Minns inte att jag stängde av klockan, minns inte att M åkte på jobbet, utan vaknade när bussen redan hade gått.

Eftersom det var Temadag idag så var det ingen mening att åka in med tio bussen då man måste vara med på hela dagen för att få närvaro.


Så istället har jag suttit och läst lite medicinsk grundkurs. Gjort klart de flesta uppgifter nu så det är bara avstämningar kvar där.

SKÖNT!


Satt och sneglade lite på Ellen nu och så visade hon ett youtube-klipp på en kille som hette James Dupre. Jag är väl inte den som lyssnar på country men herregud vilken röst. Finns både hans egna låtar och covers. Galet bra iallafall. =)

Av Linnéa Vrede - 10 augusti 2010 15:41

05.45 klev en inte så nöjd och pigg tjej upp för att göra sig i ordning för skolan. Hela dagen har jag varit yr, mått lite små illa och halv ont i huvudet.

Det känns verkligen att jag inte har samma ork längre. Sen att man har haft sovmorgon i fyra veckor gör väl inte saken bättre men trodde absolut inte att det skulle kännas så här.

Känns tillochmed i magen. Typ som att jag ansträngt mig alldeles för mycket idag. Konstig känsla då jag mest bara suttit. Fast iofs, det kan vara det som är felet, att jag suttit och inte legat raklång som jag skulle gjort hemma.

Jag lär nog iallafall somna ovaggat ikväll, får vi hoppas.


Avstämningen jag hade på förmiddagen gick bra, trots att jag inte var så jätte förberedd. Tråkigt bara att vi inte hann med sista uppgiften, då har jag varit klar med MÄNK'en nu. Ska försöka fixa den innan resten av klassen går på praktik.

Ska försöka göra klart uppgifterna i medicinsk grundkurs också då är den kursen klar. Dock är det ett gäng uppgifter, men sätter jag lite press på mig själv så kanske det går...

Och då har jag inte så mycket att gå tillbaka till sen när jag ska ta upp plugget igen.




Av Linnéa Vrede - 9 augusti 2010 16:21

Igår kom kära svärmor och hälsade på. Med sig hade hon M's två systersöner. Dom går ju inte annat än att älska. Mycket trevligt var det.


Och igår kväll kändes det som jag skulle flyta bort. Var så varmt i sovrummet att jag inte ens klarade av att vara där. Hjärtat kom på att det fanns en fläkt i förrådet så natten var räddad.

Dock fick jag inte så mycket sömn. Lilla pyret tryckte på blåsan hela tiden så FYRA(!!!!) gånger var jag uppe inatt. Vilket är ett rekord. Men men, bara att börja vänja sig gissar jag på.


Idag har jag kikat på film. Valentine's Day och SATC 2. Riktig tjejfilmer :D Man får passa på när hjärtat jobbar. Och imorgon återgår jag till verkligheten igen, vilket betyder skola. Så nu har jag suttit och pluggat. Har en uppgift kvar men den går nog ganska fort.

Tänk vad fort allt går när man känner sig lite halv stressad. Har bara haft fyra veckor på mig att göra det. :P Typiskt mig!


Och mitt uppi filmtittning och plugg har jag bakat en morotskaka. Dock en fuskis. En sådan som man bara behöver blanda i smör och vatten i och sedan grädda. Får hoppas den är lika god ändå =).


Nehepp, om jag kanske skulle börja göra i ordning lite käk tills mannen kommer hem.

Av Linnéa Vrede - 7 augusti 2010 17:43

Beräknat förlossningsdatum: 2010-10-02

Barnet blev till omkring: 2010-01-09

Du är i vecka: 33

Du är i månad: 8

Antal graviditetsveckor och dagar: 32 veckor 0 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 56


-

Månad 8!!!! Jag förstår inte varit tiden tar vägen! Den bara springer förbi.

Men det är samtidigt skönt, längtar som tusan efter mitt lilla Pyre nu.

Av Linnéa Vrede - 7 augusti 2010 17:38

Idag känns allt mycket lättare. Förutom att jag blev alldeles svimfärdig förut idag och var tvungen och lägga mig ett tag. Kallsvettig, illamående och über törstig. Riktigt läskigt. Tur var väl att jag hann lägga mig.


När allt kändes bra igen så for jag och hjärtat in till stan och skulle kika på lite små saker. Fick mig ett par nya tjockis byxor av honom, tusen tack ♥.


Kvällen lär nog bara bestå av myspys. Har några filmer vi inte sett än som vi ska försöka se. =).


Ha en trevlig kväll!

Av Linnéa Vrede - 6 augusti 2010 10:30

Idag känns det lite bättre (peppar,peppar, ta i trä). Om inte annat känns kroppen inte lika tung som igår. Näsan och hostan är fortfarande sig lik.


Källarfranskan gick hem, så jag måste baka lite mer =), så det får bli min plan idag.

Annars är det lite små fix som ska fixas som hamnat på sidan nu när jag varit klen.

Tvätt, lite städning och sånt roligt.

Tvätten sköter iofs sig själv, förutom upphängningen och städningen går fort bara man sätter igång.=)


Ska förbereda lite för middagen också. Kött och kanske ugnspotatis. =) Tog ju självklart inte upp köttet igår så det är ju djupt fryst nu. Får hoppas det tinar upp snabbt så jag kan marinera.

Presentation


Studerar till undersköterska men är just nu mammaledig fram till Okt -11 ungefär.

Bor tillsammans med min sambo Micke och våran son Ludwig utanför Östersund. Skriver om lillemans utveckling och om livet i allmänhet.

Lill-prinsen.

♥ 4230 gram & 54 cm ♥
♥ 02.07 ♥ 101006 ♥

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bloglovin

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

. . .

.


Ovido - Quiz & Flashcards